csik-01-eredeti
Amikor exkluzív ajándékot adnék, az értékes, örök emlék a legjobb választás.
Aranyozott ajándék képek, protokoll ajándékok, oklevelek és díszdobozok
Különleges helyszínek, épületek, események páratlan megjelenítést érdemelnek.
Aranyozott ajándék képek, protokoll ajándékok, oklevelek és díszdobozok
Egy különleges emlékkel szeretném elismerni munkatársaim teljesítményét.
Aranyozott ajándék képek, protokoll ajándékok, oklevelek és díszdobozok
csik-01-eredeti

KÉPEINK 23 KARÁTOS ARANNYAL KÉSZÜLNEK

csik-01-eredeti

ARANYOZOTT AJÁNDÉK KÉPET VÁLASZTANÉK

Kezdőoldal
Vannak kivételes pillanatok, hogy egy alkalomra valami maradandót szeretnénk adni. Többször kerülünk olyan helyzetbe, amikor szívhez szóló ajándékot kell találjunk egy nekünk fontos ember részére.
bovebben-09

SAJÁT AJÁNDÉK KÉPET SZERETNÉK

grafic_line_kiajanlo_web
Megtervezzük és elkészítjük az Ön által megálmodott aranyozott képet. Kérjük, tegye fel kérdését, és adja meg elérhetőségeit a Kapcsolat oldalon, és a lehető legrövidebb időn belül megadjuk az Önt érdeklő információkat.
bovebben-09

MAGYARORSZÁG NEVEZETESSÉGEI

holloko_nyito_oldalra
Városnézés, kirándulás, pihenés Magyarországon? Válasszon 23 karátos aranyozott képet a meglátogatott turisztikai látványosságról!
bovebben-09
csik-01-eredeti

ELISMERÉSEINK

 • "Vonzódom a művészetekhez, szép festményekhez, értékes művészeti alkotásokhoz.  Szeretem, ha otthonomban és az irodámban is körbevesznek! Amikor felfedeztem az aranyozott képek között kedvenc képeim reprodukcióit, többet is megrendeltem magamnak, barátaimnak és családtagjaimnak!"

  Dr. Rétvári Beáta
  Dr. Rétvári Beáta
 • "Nagy gondban voltunk az ajándék kiválasztásánál, lévén, hogy egy indiai feleség-jelöltnek és egy, már Amerikában született, de a magyarságát gonddal őrző férj-jelöltnek vásároltunk. Annyit tudtunk, hogy az indiaiak kedvelik a képeket és a lakásdíszeket, rokonunk pedig a Magyarországgal kapcsolatos tárgyakat. Így állt össze gondoltban az ajándék, mely elvárásoknak tökéletesen megfelelt a hármas Feszty-körkép az elegáns keretben, XL méretben. Úgy vélem, jól döntöttünk, nagyon örültek az ajándéknak! Megjegyzem a megfelelő csomagolásnak köszönhetően a kép a hosszú repülő-úton is jól megállta a helyét."

  Füredi Dukon Klára
  Füredi Dukon Klára
 • "Amikor először láttam a GraficLine képeit, azonnal elvarázsolt az igényességük. A bemutatóteremben nézelődve megállt az idő... A Magyarország nevezetességeit bemutató képeket nézegetve bejártam újra az országot, felvillantak emlékeim. Az egyéb témájú (művészeti, egyházi, gyógynövény, patika, stb.) képek olvasmányaimat, barátaimat, hobbimat idézték. A tömeggyártás világában varázslatos az egyedi, kézi, szívvel-lélekkel készült munka! Szívesen ajándékozom a képeket barátaimnak, partnereimnek minden jeles alkalomra, mert úgy érzem, a képek a falon vagy polcon, témájuktól függetlenül sugározzák ezt a szeretetteli hangulatot. Méltó ajándék külföldi kollégáinknak, barátainknak is, és biztos, hogy nem "tucat" darab. Manapság pedig igen nagy jelentőségű, hogy országunk jó hírét (képét) erősítsük - a GraficLine képeivel egyenesen aranyba foglalva! Mivel a keretezés akár egyedileg kiválasztható, a képek bármilyen stílusú környezetbe beilleszthetők. Visszatérő vevő (ajándékozó) vagyok, leszek!"

  Kálmán Márta
  Kálmán Márta
 • "Amikor igazán maradandó ajándékot akarok, amivel biztosan nem fogok mellé, és nem kell félnem, hogy van már belőle, akkor irány a net, és már rendelem is az aranyozott képet! Eddig mindig talált!"

  Pallagi Judit
 • „Cégünk számára fontos, hogy külföldi és hazai partnereink részére egyedi, igényes és emlékezetes ajándékot tudjunk átadni nálunk tett látogatásaik során. Ebből a célból választottuk a Grafic Line Kft.-ét, akik a több éves együttműködésünk ideje alatt minden alkalommal igényeinket és elképzeléseinket figyelembe véve, olyan faliképeket készítettek vendégeink számára, mely a világon bárhol méltóan hirdeti Budapest szépségeit és cégünk arculatát. Fontos kiemelni a rugalmasságukat és precizitásukat mind az egyedi képek kivitelezésében, mind a rövid határidők betartása terén, ami miatt az egyik kiemelt és legmegbízhatóbb partnereink között tartjuk őket számon.”

  Egy rendvédelmi szervezet protokoll osztályának ajánlása
 • "A Grafic Line évek óta a BNI Magyarország kiemelt és stratégiai partnere a prémium ajándéktárgyak tekintetében. Az Országos Networking Konferencián, mely szervezetünk éves kiemelt rendezvénye, vezetőink és a networkingben kiemelt eredményt elért tagjaink a cég által készített aranyozott oklevélben részesülnek. Jó átadni - jó megkapni. A hagyományt idén ősszel folytatjuk!"

  Avidor András
  Avidor András BNI Magyarország és Szlovákia igazgató
 • "Jelen termékeket nagy szeretettel és jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, mivel hazánkhoz kötődő fontos dolgokat jelenít meg rendkívül exkluzív és egyedi formában. A termékek nagyságától és árától függően nagyon jól szelektálható, kezdve akár egy baráti figyelmességtől vagy kedvességtől, egészen a rendkívül fontos üzleti partnerkapcsolatok ápolásáig. A megrendeléseket minden esetben korrektül és precízen kezelik és teljesítik, melyet a mai üzleti világban rendkívül fontosnak tartok. Munkájukkal nem csak az ajándékozást könnyítik meg a megrendelőnek, hanem egy valóban értékes - hazánk nemzeti értékeit ábrázoló - képpel lephetjük meg az ajándékozottat."

  Molnár Ferenc
  Molnár Ferenc Tulajdonos – ügyvezető igazgató / Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft.
 • „Cégünk 5. születésnapja alkalmából kerestem kimagasló színvonalú ajándékot azon ügyfeleink számára, akik a kezdetek óta bíztak bennünk. Ekkor választottuk a Grafic Line 23 karátos arannyal készített terméket. Folyamatos támogatásuknak, nagyfokú tapasztalatuknak és kimagasló ügyfélkiszolgálásuknak hála rövid idő alatt sikerült megtalálni a megfelelő megoldást az ügyfeleink megajándékozására. Munkájuknak köszönhetően mostanra az LPD Group szó szerint aranyat ér!  Ezúton is köszönjük még egyszer, az ötletet és a profi munkát, nem kérdés a folytatás!”

  Csapó Ákos
  Csapó Ákos LPD Group, ügyvezető
 • "A Bizottság a bemutatott képeket művészi, esztétikai szempontból ízléses, korrekt kiviteli minőségű, színvonalasan kialakított emlék- /ajándék/ tárgyaknak ítéli. ... a hazai idegenforgalmi ajándéktárgy kínálaton belül kiemelkedő helyet foglalnak el."

  Képző- és Iparművészeti Lektorátus
csik-01-eredeti

Így készül az egyedi ajándéktárgy

 • Mennyi és milyen alkalomra?

  Ön megadja az ajándéktárgyak felhasználási célját, mennyiségét

 • Megtervezzük

  Javaslatot teszünk a megoldási módokra és Önnel együtt közelítünk a végleges kialakításhoz (grafika kialakítása, keret-, paszpartu-, feliratozási mód, csomagolás választás)

 • Kérjük a fotót!

  Megkapjuk Öntől az aranyozott képen megjelenítendő fotót, grafikát, emblémát, esetleges feliratokat, szövegeket.

 • Látványtervet és ajánlatot adunk

  Digitális látványtervet készítünk (szükség esetén egyedi mintát is) és megadjuk árajánlatunkat.

 • Legyártjuk

  Az ajánlat elfogadása után indul a gyártási folyamat.

csik-01-eredeti

KIEMELT TERMÉKEK

Fadoboz Lánchíd képpel

9.600 Ft

A Széchenyi Lánchidat ábrázoló aranyozott kép Budapest egyik jelképe. A legismertebb híd a Dunán.

A kép 23 karátos aranyozott felületre történő nyomtatással készül, melyet mahagóni színű fából gyártott fadoboz tetején helyeztünk el. A doboz teteje leemelhető, így ékszer, kártya, fényképek vagy ,,kincsek” tárolására kiválóan alkalmas. A doboz belső része bársonnyal van bélelve. Védelméről a könnyen eltávolítható átlátszó zsugorfólia gondoskodik. A doboz alján  az aranyozást igazoló bizonylat látható.

gróf Széchenyi István sorszámozott kép

34.200 Ft

Gróf Széchenyi István portréjáról készült kép.

A termék 23 karátos aranyozott felületre történő nyomtatással készül. Elegáns megjelenését a bordó színű paszpartu és a gravírozott szövegezés valamint az első osztályú fa képkeret is biztosítja. Felhelyezése a hátoldali fali akasztóval történik. Védelméről a könnyen eltávolítható átlátszó zsugorfólia gondoskodik. Előlapján az aranyozást igazoló jelzés, hátlapján pedig az aranyozást igazoló bizonylat látható.

gróf Széchenyi István

4.800 Ft14.400 Ft

Gróf Széchenyi István portréjáról készült kép.

A termék 23 karátos aranyozott felületre történő nyomtatással készül. Elegáns megjelenését a bézs színű paszpartu és az első osztályú fa képkeret is biztosítja. Felhelyezése a hátoldali fali akasztóval történik. Védelméről a könnyen eltávolítható átlátszó zsugorfólia gondoskodik. Előlapján az aranyozást igazoló jelzés, hátlapján pedig az aranyozást igazoló bizonylat látható.

Szent Korona

3.800 Ft14.400 Ft

A Magyar Szent Korona a magyar államiság egyik jelképe.

A termék 23 karátos aranyozott felületre történő nyomtatással készül. Elegáns megjelenését a bézs színű paszpartu és az első osztályú fa képkeret is biztosítja. Felhelyezése a hátoldali fali akasztóval történik. Védelméről a könnyen eltávolítható átlátszó zsugorfólia gondoskodik. Előlapján az aranyozást igazoló jelzés, hátlapján pedig az aranyozást igazoló bizonylat látható.

csik-01-eredeti

PROTOKOLL

A diplomáciai protokollban az ajándékozás jellemzően az adott országnak szól és ritkábban az adott személynek közvetlenül. Ilyenkor is ideális választás az aranyozott képek ajándékozása, melyek megfelelnek a diplomáciai ajándékozás főbb követelményeinek.

Miért aranyozott képet?

gl_namecard_small
bovebben-09

Mit válasszak?

mit_valasszak
bovebben-09

Milyen alkalmakra?

uni_magyar_zaszlo
bovebben-09

Cégünk 2010-től felvételt nyert a Magyar Protokollosok Országos Egyesületébe.

Szándékunk, hogy hozzájáruljunk a hazai protokoll szakma elismertségének és széles körű ismertségének növeléséhez.

hatter_3-01_graficline-05
csik-01-eredeti
hatter_4-01_elismeresek_egyben-06
csik-01-eredeti
0